2022-07-02 43 views
🔺 番茄18 (荃灣)成日都聽講話荃灣好多野食,好好食咁,但地區方面又距離我好遠,咁岩有野做要出去荃灣,咁就順便食個lunch 先返去~而我就比呢間d 裝修吸引阻我入去,光猛乾淨得黎又有d 懷舊裝飾,幾好打卡😛🔻午餐-麻辣番茄湯牛肉米線配牛乳炒蛋,牛油厚多士跟凍飲($53)呢到招牌係番茄湯米線,所以就揀阻呢個試,佢地個麻辣番茄湯好濃郁,少少麻辣唔會好辣食唔到,但就愈食愈食下一啖,米線熟度岩岩好,唔會好淋,牛肉唔un,但可以再做得嫩滑d~牛乳炒蛋不過不失,但個牛油厚多士值得一讚,成塊多士都搽滿牛油,而且烘得勁香口,外脆內軟好好食😍🔻口水雞湯米線跟特飲($58+$12)口水雞份量多,而且舊舊雞件都啖啖肉好大件,上面鋪阻d 脆卜卜好好食,個口水雞汁唔油同埋唔太辣,配埋個米線食岩岩好~另外叫阻杯華田脆脆,好飲過出面d 美祿恐龍,飲到最尾都唔會變淡😍原價買一杯飲都制~
🔺 番茄18 (荃灣)

🔻口水雞湯米線跟特飲($58+$12)