2022-06-20 1135 views
🎂🍰🧁〰️ 友人特意為了慶祝我生日就帶我去這一家,記得幾年前都去過這一家,它既有藝術感,又可以瘋狂打卡。這一家奇幻感的特色咖啡店內,每一個角落都充滿異國風情,每一件裝飾品,掛畫,都各具特色。慶幸那天又是平日下午,無乜人,可以周圍影相和放空🤭🤭🤭🤭🤭〰️ 其實一望到張親手畫又colourful既menu真係好開心,雖然可以選擇的食物和飲品不多,但各具特色,而且色彩繽紛🥰🥰但因為太愛💙色,最後都全選藍色系列💝🍽 🔹藍人的秘密🔹紫薯奶🔹藍人秘蛋記得2杯(碗)飲品都大杯,飲了幾小時都唔會飲完🤣🤣藍人的秘密味道清香,帶一點酸甜味道😌 紫薯奶,不會太甜,很滑😜蛋糕係因為薰衣草而點,但薰衣草嘅味道唔會好出,朱古力餅底好好味,又唔會太甜💙📌 媽不在家 📍油麻地上海街302號1樓
🎂🍰🧁

但因為太愛💙色,最後都全選藍色系列💝

🍽

🔹藍人的秘密
🔹紫薯奶
🔹藍人秘蛋

記得2杯(碗)飲品都大杯,飲了幾小時都唔會飲完🤣🤣
藍人的秘密味道清香,帶一點酸甜味道😌
紫薯奶,不會太甜,很滑😜

📌 媽不在家
📍油麻地上海街302號1樓