2017-10-12
正因為一班小學雞裏面有個同學生咗位小公主, 大家就提議 搵個地方 等各位小學雞同小公主見下面, 小公主其實係一個一歲嘅bb, 所以我哋都考慮咗好多唔同嘅地方 終於搵到一間 大家方便嘅family restaurant。去到先知原來佢係同applegreen同一個集團。 我以前都幾鍾意食applegreen 所以都份外覺得有親切感我哋有 七個大人加一個bb, 所以點嘢食都係盡量揀一啲大家可以share嘅嘢食, 其實大部分嘅食物都中規中矩 ,最有印象亦都在覺得全晚最好味嘅就係煙燻豬腩肉 雖然佢真係肥膩咗少少但係佢個調味 真係做得好好 值得一讚嘅另外美式燒雞,啲雞肉其實燒得好好食,好 嫩滑多汁跟住下低有一層意大利飯, 敗筆之處就係個意大利飯唔知係咪廚師唔記得調味呢 ?我哋就覺得佢冇味啦! 有同服務員講過 提出意見, 佢哋亦都好樂意 換一份畀我哋, 但係我哋已經實在太飽啦所以就拒絕咗佢嘅好意作為一間family restaurant我覺得呢一個都係一個唔錯嘅選擇!! 不過就提下各位嗰度嘅冷氣就真係十分之凍