2015-01-31 299 views
好耐無入九龍城,今次同個fd去行下,順便搵下有冇好野食。一見到有雪糕店就沖左入去啦! 原來係一間韓國嚟嘅雪糕店! 試新野一定係試佢嘅主打先。佢間店主打就係呢個蜂巢蜜雪糕!! 到底係邊個諗出嚟咖??? 完全岩曬我胃口我細個媽咪都買過蜂巢蜜俾我食,但應該唔係平野同埋難搵,所以只係買過一次我食。今次食返真係好開心。雪糕係普通軟雪糕,同平時係ikea或者mcdonold食嘅差唔多。最好食嘅係個蜂巢蜜,好清甜,甜而不膩。店入面仲提供位坐,因為係閒日冇咩人,同朋友一路食一路傾下計,坐左成半個鐘先走。$32 一杯蜂巢蜜雪糕,又有位坐,算係咁啦。真係好鐘意個蜂巢蜜,見到佢店入面都有蜜糖買。一盒500g蜂巢蜜要$380,對我來說,太貴了。考慮左一陣都係唔捨得……但下次再經過呢間野,絕對會再食多次!

原來係一間韓國嚟嘅雪糕店! 試新野一定係試佢嘅主打先。

$32 一杯蜂巢蜜雪糕,又有位坐,算係咁啦。
真係好鐘意個蜂巢蜜,見到佢店入面都有蜜糖買。

一盒500g蜂巢蜜要$380,對我來說,太貴了。

考慮左一陣都係唔捨得……

但下次再經過呢間野,絕對會再食多次!