2022-04-03 151 views
辛苦左一星期, 當然要同朋友嚟chill 一 chill。 今日選擇嚟到尖沙咀嘅K11人民購物藝術館,就係為咗嘆一杯非常出名,打卡一流嘅疏乎厘Cappacino。 未入到店齋睇coffee shop 嘅裝修, 已經好有文藝復興嘅色彩,非常玩味。 未坐低已尤如飛了去法國,置身於法國皇宮的攬抱,金碧輝煌。 即時令自己提升左唔少氣質同媚力。店內嘅店員非常好服務,會介紹唔同款式嘅咖啡☕️味道、特性比我。 亦會介紹我order呢一杯鎖店之寶- 。 除此之外,佢哋亦都主動叫加入佢哋嘅飲食Apps。 只要第一次消費滿$70, 下一次就可免費獲得一杯價值$50的飲品。 當佢哋沖完呢杯疏乎厘之後,就來到我座位旁邊教我點樣享用呢杯coffee. 先吃完咖啡上面嘅奶泡, 再慢慢享用咖啡。還過來幫我儲返積分。 超貼心嘅照顧同服務! 杯coffee 配上雲石碟及不鏽鋼鐵杯去裝住,即時高貴左。 用匙羹續啖續啖咁去食個疏乎厘(奶泡),唔會太甜、口感似一陣有奶味嘅空氣,食完唔會覺得好飽肚。之後就飲佢哋嘅咖啡。咖啡豆香味比牛奶重,有點苦,再帶一點甘。喜歡飲咖啡嘅朋友,一定會好喜歡。

店內嘅店員非常好服務,會介紹唔同款式嘅咖啡☕️味道、特性比我。 亦會介紹我order呢一杯鎖店之寶- [疏乎厘Cappuccino] 。 除此之外,佢哋亦都主動叫加入佢哋嘅飲食Apps。 只要第一次消費滿$70, 下一次就可免費獲得一杯價值$50的飲品。
疏乎厘Cappuccino

2022-04-02
$55 (Tea)
疏乎厘Cappuccino