2022-04-17 290 views
呢個疫情好耐都冇出去食野🤓壽司郎是我首選之一👍🏻因為太耐冇食啦,唔知你地中唔中意食呢🍴等我分享下今次食壽司的體驗,唔知有冇你中意食既野呢🍣🍤🪄食物方面:有幾種不同的壽司🍣 本人覺得食物都唔錯既,壽司飯很黏 不會一夾就散和食材也很新鮮(可以參考圖片)還記得有人推介旗艦壽司(有少許辣和綠色既葉)✨最想推介甜品:千層蛋糕🍰雖然係原味,一開始我都驚唔好食,佢今次個蛋糕🍰唔會太甜 d cream都好適中 都會有好多層 而層次分明✨另一個係蜜瓜味雪糕,薄荷綠色真係好靚😍味道真係好好味😋濃厚既蜜瓜香味 好軟錦綿既雪糕👍🏻👍🏻 你地會唔會覺得整個都可以食呢?(悄悄地講 個個係一個裝飾物唔食得架,但係可以拎黎照相既)🪄環境方面:感覺通爽和乾淨而且服務生都很友善,而且環境都唔錯,是卡位的間隔,都算有少少私人空間🪄等候時間:我覺得時間有點長 本人等左1.5小時 (今次我蠢左,各位可以搵人預先拎位,避免等太長)p.s. 希望你地睇得明我寫咩和照相功夫有點差(已經盡左力)請見諒#hkig#foodiehk#foodiegram#hkfoodblogger#foodiegraphy
呢個疫情好耐都冇出去食野🤓
壽司郎是我首選之一👍🏻
因為太耐冇食啦,唔知你地中唔中意食呢🍴
等我分享下今次食壽司的體驗,唔知有冇你中意食既野呢🍣🍤

🪄食物方面:有幾種不同的壽司🍣

#hkig#foodiehk#foodiegram#hkfoodblogger#foodiegraphy#foodloves#foodstagram#happysharing#hkfood#foodie#香港美食#吃貨#手機食先#相機食先#foodoftheday#foodphotography#followme#likeoflikes#hkeats#hkrestaurant#followback#美味#hkfoodie#佐敦#佐敦美食
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch