旺角雞煲🐔其實好多選擇。。不過我都鍾情揀呢間。。因為可以一次過滿足晒兩個願望。。又食雞煲🐔又打火鍋🍲。。呢兩樣簡直係港人至愛❤️❤️。。最緊要係食兩樣一個價錢都係任食市道唔好周圍都大減價。。。當然我哋都慳少少食個最平嘅套餐啦。。呢一款係每個人$198任食無需加一實價。。職員一坐低立即送上每人一碗熱燙燙燉湯。。雖然呢個價錢就冇咗好澎湃嘅海鮮盤。。但係唔緊要淨係食個雞煲已經值回票價😋😋我哋兩個人食一份雞煲🐔真係唔夠。。一定要加碼食多一煲🐔。。最好食就係果兜油炸鬼。。滑滑嘅雞🐔加埋索晒汁嘅油炸鬼簡直絕配要一個小辣已經令到兩片嘴唇👄麻麻辣辣🌶。。食完兩兜雞煲🐔其實已經飽咗半。。店員親切地還問我們需不需要再來一煲雞。。不過已經夠皮啦😅我們決定開始打火鍋🍲。。20多樣生料配料任食。。雖然198套餐沒有龍躉片🐟。。但是也有免費任食海蝦🦐🦐。。還有很多款任食蔬菜粟米芋頭金菇。。應有盡有食到中途店員還送上兩隻鮑魚。。我頓時覺得奇怪即刻問吓原來真係免費送㗎吃了差不多兩個鐘真係飽到捧住個肚。。不能再吃下去了。。最後還送上每人一份甜品椰汁糕🥥。。其實以這個價錢198。。包任飲汽水。。任食雞煲和火鍋。。真係很超值。

要一個小辣已經令到兩片嘴唇👄麻麻辣辣🌶。。

其實以這個價錢198。。包任飲汽水。。任食雞煲火鍋。。真係很超值
。。

疫情下真係唔好多人聚會。。。兩個人去撐枱腳就最啱啦。。👫
2020-03-26
$198 (Dinner)
  • 招牌雞煲