2021-03-14 669 views
餐廳位於北角,港鐵站一出直行就到,十分方便。 小編住喺北角區,疫情下平時唔食的餐廳都要間間試下。 曼谷泰菜的員工有部份係泰國人,估計廚師都應該係掛。所以,味道應該唔會差。 因為外賣有8折,所以叫多左少少。 晚餐分別叫左 泰式海南雞飯配冬瓜湯泰式蝦球炒金邊粉黃咖哩牛腩煲牛油酥餅泰式小食拼盤(小)一打開d外賣盒,望一望,今次不得了。因為份量好多,一定食唔哂。5個餸裡面,只有海南雞係比想像中差dd, 因為比哂d雞胸我,同埋d肉都幾實下。不是我杯茶。 金邊粉就正正常常,但份量多到要留返明日食。 牛油酥餅以為得4塊,點知比夠10塊你,我係泰式酥餅控,自己就食左5塊,好味道可想而知。點埋個黃咖哩汁邊有得輸。 咖哩牛腩d牛腩好大舊,又以為好實,點知又鬆又林,差d比佢呃到。好味既野,當然要返轉頭
8折
,所以叫多左少少。

晚餐分別叫左
泰式海南雞飯配冬瓜湯
泰式蝦球炒金邊粉
黃咖哩牛腩煲
牛油酥餅
泰式小食拼盤(小)

好味既野,當然要返轉頭
TakeAway