2020-09-15 328 views
三個女仔都減緊肥所以決定打邊爐,同埋好想話俾人知減緊肥都可以食好嘢✌🏻Book佐7:00pm,呢度都有九成滿,空間好闊落,每張枱都隔開👍🏻 成間餐廳俾人感覺都好乾淨,食得好舒服!值得一讚嘅係老闆好好,上菜嘅員工全部都係聾啞人士,個個都好落力👍🏻👍🏻 講返食物先,因為減肥所以我哋都無order精製食物,全部都叫原形食物,肥牛,黑豚肉,豬頸肉,雞俾肉,肉類全世界都好新鮮,色澤好靚,但有少少切得太薄,平時好小食豬肉,但都覺得黑豚肉不錯👍🏻另外就有叫雞髀菇,菜,萵筍,翠肉瓜,全部嘅份量都有啲少,要order多幾次😅😅 入座有送佐一盤海鮮,蜆肉,帶子,魚,蝦,都算ok! 最肥最肥係order佐鹹蛋黃炸魚皮,但真係好食~ 秒速清晒😆不過我哋一直以為無限時,因為上網無講,嚟到入座職員都無提起,到佐個半鐘先突然同我哋講last order, 不過因為晚飯時間到10點就完,所以last order之後都無趕我哋走😊👍🏻

• 鹹蛋黃炸魚皮