2020-02-18
情人節男朋友仔bk左食自助餐,本來都擔心呢啲時勢食自助餐,會唔會冒險左少少🤔一入到去~WoW~~果然係情人節呢!🥰周圍都飄住粉紅心心❤️未食都覺得浪漫。一坐低,侍應生就同我地詳細講解情人節自助餐安排😊👍🏼因應疫情的狀況,自助餐以放題的剔紙仔方式進行,除冷盤海鮮獨立order外,其他沙津、熱盤、壽司、刺身、燒烤及甜品等等都可以剔紙仔order一開始侍應生先給我們預備了2人份既海鮮拼盤,有龍蝦、海蝦、蟹腳、青口、螺、蜆等等,全部可以按個人喜好再order。個人最愛就係龍蝦,之後再落左三次齋上龍蝦😍美中不足既係啲蜆勁多沙呢!另外,我地都叫左刺身、甜品等等原來今晚仲有每枱一客牛仔肉,而且外觀都好精美,但個人覺得件牛仔肉太淋而且無乜牛肉味呢!可惜😞最後想讚一讚餐廳既安打,除每枱為客人準備粉紅心心氫氣球外,亦準備左一束好靚既花,同影相道具板,於進餐途中為每枱客人拍照留念🥰👍🏼
另外,我地都叫左刺身、甜品等等