2020-07-14 778 views
疫情期間好耐冇外出用餐,見疫情開始緩和並放寬至可最多8人用餐,便找尋各酒店優惠,不是第一次食柏景餐廳,每次都覺得這裡價錢合理,質素及服務都理想,見今次又有恒生信用卡優惠,所以又再來一次。用餐前幾天收到通知餐廳會由放題改為自助餐形式,雖然不能試放題水準,但小朋友可以自己出去攞食物就開心過坐定定齋食。每次出去攞食物,要緊記戴口罩😷,職員都可會提醒。食物質素依然合格,飲品選擇好多,除左咖啡茶,又有各款罐裝汽水及果汁,最鍾意仲有熱雪梨茶。甜品方面都合格,每樣細細件唔怕太飽又可以試多幾款。雪糕雖然有movenpick, 但不是杯裝雪糕,是由職員”筆”雪糕,這方面感覺不太衞生。整體來說,以大約3百幾蚊人位星期六用餐,算不錯。
整體來說,以大約3百幾蚊人位星期六用餐,算不錯。
2020-06-27
Dining Offer