2020-05-18 3546 views
呢個疫症時候,出街食野真係要小心搵,又怕佢唔夠乾淨,又怕佢太多人聚集。 呢間之前食過, 食物質素雖然唔係頂級,但款式味道都足夠。疫情下,餐廳都依足要求加晒板,中間一排唔坐, 咁樣大家仲坐得舒服。今次叫咗杏汁湯同台式臭豆腐湯底, 杏汁就唔太推薦。甜品櫃轉咗個雪櫃, 大家唔駛超大力先拎到, 同埋夠晒凍。 大家記得食豆腐花涼返個喉嚨。今次有失望既地方,冇咗鴨血,得豬紅,韮菜餃佢然用緊厚皮冇味, 之前好好味架。 我地最慘前面個枱兩位中年亞叔, 一路食, 一路用手機賽馬直播,另一邊又有兩位亞叔開party, 不停講,係有埋高過人頭既板隔住都聽晒,可知道佢地有幾大噪音。 真希望大家都留意一下, 附近有人食煙會好辛苦,附近既人食飯好嘈,都一樣咁辛苦。
呢間之前食過, 食物質素雖然唔係頂級,但款式味道都足夠。
今次叫咗杏汁湯同台式臭豆腐湯底, 杏汁就唔太推薦。