2012-06-29 17 views
過開沙田做野順便可以去試下Triple O, 開左咁耐話食話食都係未食過。病左成個星期實在唔應該食D咁肥膩既野食。今期佢地既新Promotion 蝦堡真係好吸引我,但為左對佢既第一印象公平D我都係叫左佢地出名既磨菇漢堡。一打開個包就跌左條酸瓜出黎,真係嚇一嚇我幾驚係小強。再睇個包既外型,實在係有d失禮;好似扁左既奶油豬咁。食落都真係似腍左既奶油豬皮,蘑菇份量唔少冇菇水味,牛肉亦夠Juicy加埋溶晒既芝士同有少少蕃茄味既Sauce;配搭一流 ~ 漢堡黎講佢對得起自己既價錢,總好過好多百幾蚊個又麻麻地既Burger~
My Lucky No.6

2012-06-28
$52 (Lunch)
My Lucky No.6