2021-05-27 133 views
呢間開左好耐都無唸過要黎幫襯。後尾見食評話呢間唔錯,又咁近,就黎試一次啦。一到門口,見佢有個特價餐,咁無理由唔試嫁一個吉列豬柳鐵版,居然買$20痴線價,咁當然會試埋我最愛嘅羅宋湯,咁就要加$18,配湯加餐包同飲品一杯。個吉列豬柳真係啖啖肉,肉質彈牙唔韌,份量都算ok。個意粉同餐飽就小許失望,意粉唔夠爽口彈牙,餐包無乜味,唔熱唔吸引,係個餐湯個味唔算濃,但係都入味,小辣,都好味嘅。加$5凍飲,但紅豆冰價錢一樣,都係痴線價。同埋佢懷舊feel,用椰汁,唔係淡奶,整餐加裝修都好有懷舊感覺,加個價錢抵到不得了,值得試。不過留意返佢一至五夜晚先有六日先下午屙始,同埋限售,唔一定食到嫁。
呢間開左好耐都無唸過要黎幫襯。
後尾見食評話呢間唔錯,又咁近,就黎試一次啦。
一到門口,見佢有個特價餐,咁無理由唔試嫁