自從翻新左都點黎過,原來多左好多野食😎Tsw 朋友帶左我食泰國野🧐入面都好大好多張台!直入就有位😆上網睇人地d 相,lee 間野係"放煙"😂😂好有趣🤨叫左煙冰波羅喂!真係放煙嫁bro 😂!我地影到人地無煙先食呀 你話點搞😂呃like 精選!朋友話lee 個係中泰合壁😌 咕嚕肉同菠蘿!重會有碟仔是泰式辣醬!青木瓜沙律小清新😌推介!平時都係怕怕熟左橙橙地色木瓜既人,不過lee 個好食bro!開胃!左:Blue Sky ,味道似細個飲既波子汽水右:cucumber mojito,夏天小清新😁瘋狂放煙系列😌!香茅soda朋友話勁似食香茅豬扒既糖水版😂Like 唔like 就見人見致🤣 芒果糯米飯 推介😎😎🤤🤤🤤大愛芒果糯米飯既我!覺得好味因為椰醬椰奶味勁重i like it! D 糯米好煙韌!唔會太生!份量唔算大,只夠2~3人份,不過贏在高質🤤🤤🤤🤤野味豬肋骨燒到邊邊位脆脆地!加埋泰式辣醬,唔錯。生蝦同平時見個d 好唔同🤨 佢係蒜加辣椒🤤夾住黎食超正!😌一碟有6 隻,想食多隻大家要爭呀😌所以encore 左多一碟😆又點話丫!(怕辣建議你拎起個辣椒d 種子!)屋企人話佢放下面既係紫蘇葉係咪用黎
自從翻新左都點黎過,原來多左好多野食😎

Tsw 朋友帶左我食泰國野🧐

入面都好大好多張台!直入就有位😆

上網睇人地d 相,lee 間野係"放煙"😂😂好有趣🤨
叫左

煙冰波羅

青木瓜沙律

左:Blue Sky ,味道似細個飲既波子汽水
右:cucumber mojito,夏天小清新😁
瘋狂放煙系列😌!

香茅soda
朋友話勁似食香茅豬扒既糖水版😂
Like 唔like 就見人見致🤣

芒果糯米飯

野味豬肋骨
燒到邊邊位脆脆地!加埋泰式辣醬,唔錯。

生蝦

屋企人話佢放下面既係紫蘇葉係咪用黎驅寒?😂
好似食大閘蟹要飲既茶咁🧐

😎like 呃like 既我
😆😆😆😆Lee 間泰菜既擺盤,真心係瘋狂呃like😂每次有野食黎,大家都係手機食先😂😂😂