2015-12-22 436 views
瘋狂拉絲芝士烤雞熱狗配薯條($59)元朗美食真係多不勝數,司令覺得要為元朗整一個美食特輯,為大家介紹下元朗有咩好野食🤔。 今次黎到tata,叫左個最出名嘅熱狗。唔好以為係普通嘅熱狗咁簡單,芝士鋪滿晒係面🧀,想有幾長就拉到幾長,淫賤度十足呀😻!仲有,入面每個熱狗除左自選嘅肉類之外,仲有熱狗腸、青瓜、醬汁等等,腸仔超juicy,加埋蔬菜一齊食成個熱狗好fresh唔膩,山長水遠過黎食都抵架。仲有薯條配埋,薯條係橙色個種有味薯條,炸到卜卜脆。而且可以加錢再加toppings,今次司令都係簡左芝士🤓,芝士醬偏咸,但即使過左一陣都仲可以用薯條點到醬黎食,不錯!不過司令最想食嘅限量彩虹熱香餅竟然係早上未有💔,食唔到啊食唔到啊嗚嗚嗚😭😭😭,唯有下次食到再同大家介紹啦!
瘋狂拉絲芝士烤雞熱狗配薯條($59)

2015-12-20