2016-01-28 1566 views
一個瘋狂叫海膽食既夜晚鋪頭唔多人 環境都舒服除左海膽 正常刺身都要試下既不過 一般啦 甜蝦唔算大隻三文魚唔算肥美全晚 我們order左海膽軍艦4次 手卷1次order咁多係因為佢原來係跟人數上都明既 海膽屬於比較貴既食材不過 佢啲海膽真心唔錯 味道新鮮 入口就feel到佢融6 ppl以上 就送一板馬糞海膽超正 同事嫌腥 唔食 益左我絕對推介 一口和牛粒好嫩 唔過熟 炒得好香 order左2次佢個雞翼都正鹹鹹香香脆卜卜 好味牛仔骨就麻麻了 太乾清酒煮蜆比較多沙另外有點東風螺同蟹粥 唔記得影相 都係麻麻 東風螺好腥 蟹粥唔熱蒸蛋幾好食 夠水嫩 不過...其實可以用細個啲既碗裝個人認為裝唔夠2/3其實唔係幾好睇天婦羅我唔食既 不過聽隔離同事講話麻麻 太油瘋狂海膽後 到瘋狂甜品我個晚1個人食左5款綠茶 - 呃 麻麻地 太濃烈既綠茶苦澀味柚子 - 堅講 去得一定要試 好好食 好fresh 又唔太甜芝麻 - 普通 冇咩特別牛奶布甸 - 正 好香既牛奶味+好滑既口感焦糖布甸 - 焦糖味蓋過左布甸 都ok既~
一個瘋狂叫海膽食既夜晚

我個晚1個人食左5款

綠茶 - 呃 麻麻地 太濃烈既綠茶苦澀味

芝麻 - 普通 冇咩特別
牛奶布甸 - 正 好香既牛奶味+好滑既口感

焦糖布甸 - 焦糖味蓋過左布甸 都ok既~
2016-01-19
$262 (Dinner)
  • 蒜香一口牛柳粒
  • 海膽軍艦