2020-06-03
收工同朋友瘋狂shopping 完之後就去左差唔多成年都冇黎過嘅茶木!太肚餓,3個人 叫左4個餐😂😂台式麻辣半筋半牛肉配麻辣鴨血同椒麻伴麵 - $68 😋麵好彈牙,入口感覺有啲辣,但食落又唔覺太辣 ! 牛筋 超淋超入味,柑桔醬鱸魚柳玉龍果 $68 ~ 酸酸甜甜好特別,好少會見到人哋用火龍果做配料,😂😂! d魚柳一啲都唔腥!台式滷味拼盤 $75 ~ 有半隻糖心蛋,兩隻滷水雞翼,兩舊豆腐,牛肚,腩肉,牛展,雞腎⋯⋯全部都好..。香煎沙朗肉操飯 $75 ~牛肉好淋好入味,仲有好多塊添⋯⋯肉燥更加唔使講啦,食台灣野冇可能唔食!另外套餐可以追加$30,包一杯指定嘅嘢飲,如果飲啲特別野只需補回差價;一碗麵或白飯;甜品或者沙律(甜品可以揀鳳梨酥)因為好似叫得太多野咁,所以落單嗰陣問店員啲鳳梨酥可唔可以拎走,個店員好好人,鳳梨酥全部外賣😂😂😂😂😂