2019-11-16 716 views
今晚朋友生日,平時有事,佢係第一個出黎幫手的人,所以佢生日,請佢食好啲呢度枱好大,坐位好寬闊,我地兩人,佢都安排一張四人卡位我地選咗A4和牛燒肉放題(一至四)黃金時段$438一位,呢度係用電話掃描QR code 落單,燒肉食物除有和牛A4,亦有調過味的牛肉,豬肉,雞肉等,仲有沙律,海鮮,烏冬,漬物,真係好多野食,飲品放係凍櫃入任攞佢地會先黎刺身,和牛🥢刺身有海膽,帶子,三文魚,甜蝦,油甘魚,吞拿魚,刺身好新鮮,可以冇限追加🥢A4和牛有一口牛,牛冧,牛胸腹,前肩,外腿,牛三角🥢牛前肩,外腿,油脂分布均勻,燒幾秒,肉質鮮嫩多汁🥢牛三角,油脂較多,牛味較重🥢牛冧,,一口牛,牛胸腹,油脂唔算多,但好軟滑,蘸個燒汁,提升唔少牛肉鮮味除和牛,我地都叫咗少量醃過的牛,羊架,雞肉,羊架就真係好正,有微微羊羶味,燒左好耐,入口都仍然鮮嫩多汁🥢凍豆腐,漬淮山,淮山好脆口🥢燒菠蘿🍍,燒過嘅菠蘿提升甜度👍🏻🙄香草加橄欖油浸迷你甜番薯🍠,帶小小咸味,都幾特別。

呢度枱好大,坐位好寬闊,我地兩人,佢都安排一張四人卡位
佢地會先黎刺身,和牛
🥢A4和牛有一口牛,牛冧,牛胸腹,前肩,外腿,牛三角
🥢牛前肩,外腿,油脂分布均勻,燒幾秒,肉質鮮嫩多汁
🥢牛三角,油脂較多,牛味較重
🥢凍豆腐,漬淮山,淮山好脆口
🥢燒菠蘿🍍,燒過嘅菠蘿提升甜度👍🏻
🙄香草加橄欖油浸迷你甜番薯🍠,帶小小咸味,都幾特別。