2021-10-30 46 views
時代廣場入面嘅餐廳又貴又係連鎖舖頭,所以就去登龍街覓食下,見到呢間日本餐廳裝修好似幾特別好日本咁樣,所以就試吓。薄燒牛肉沙律配和風汁 $68唔好睇小普通沙律一定唔好食,佢嘅牛肉超高質,牛肉味好濃,,配埋佢嘅和風汁,成個沙律高咗層次豐盛刺身盛盒12切 $288雖然都成$300 ,但係佢嘅質素超值,除咗因為佢嘅刺身種類多之外,佢嘅新鮮程度亦都可以媲美喺日本食🤣🤣我最鍾意係食佢嘅三文魚同埋油甘魚,好香油脂味鹽燒鯖魚 $78雖然鯖魚好多舖頭都有得食,我就想讚佢個汁,佢個汁係柚子汁,令到食鯖魚嘅時候冇咁油膩,而且唔會燒得太過火,唔會乾,魚質啱啱好。總括來講,呢一間餐廳我都會再來試

薄燒牛肉沙律配和風汁 $68

豐盛刺身盛盒12切 $288

鹽燒鯖魚 $78

總括來講,呢一間餐廳我都會再來試