2019-03-07
某日下湊突然好想食Susi, 就一個走左去元氣食 lunch。由於我太耐冇去過元氣,我好似發現新大陸咁,宜家先知原來佢地出 susi係會放上架列車度,然後列車會送到你面前。拎起 Susi後需要㩒一㩒上面個燈制,列車就會駛番走。如果你吾㩒個制,佢會 keep住響提示你。我完全第一次接觸,感覺好新奇😂。小朋友一定好鐘意。佢地宜家落單都係download佢地嘅 QR code然後用手機落單,佢地亦有提供 wifi比客人。吾知係咪我去嘅時侯未夠 12pm呢,吾見有 Lunch Set。 我就散叫左幾碟壽司同一碟八爪魚。味道同質數都係元氣一般 Standard, 中規中距,冇咩特別。如果突然自己壽司癮起,都可以去食下。