90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自稱三星米芝蓮食評家(🐥)自稱拉麵沾麵專家👉 主打不專業食評🍽️👉 快閃飲食著數🤑____________👉 不專業食評🍽️.【日式壽喜燒sukiyaki牛肉小火鍋 + 升級烏冬】 HK$81 + HK$12【麻辣麻醬手撕雞涼拌麵】HK$47【香烤七味雞翼 / 5隻】HK$32【Lattle雪香】跟餐加配 + HK$9【柑桔檸檬水果冰茶】跟餐加配 + HK$10.(🐥) 雞翼烤得都幾香口,整體感覺都唔錯👍 平價壽喜燒嚟講,呢個算係唔錯,識食一定會食哂啲菜!娃娃菜索滿哂壽喜燒醬汁湯底,真係好入味好正😍 下次會想試埋其他台式口味嘅火鍋😋 套餐可以升級配烏冬,烏冬都幾彈牙好食!配埋壽喜燒醬汁湯底真係絕配🤗 .今次食呢間係青衣城分店,人流唔算多,等位都唔洗等好耐!加上價錢親民💰 吸引咗好多附近嘅街坊同學生哥嚟幫襯😊 如果大家都想平食一人火鍋嘅話,不妨考慮呢間🌟 分店算多,總有一間係左近😝🐥總分評價:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)--- 環境:⭐⭐⭐⭐(4
90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|🇭🇰hkfoodie🍽️

【麻辣麻醬手撕雞涼拌麵】HK$47
【香烤七味雞翼 / 5隻】HK$32
【Lattle雪香】跟餐加配 + HK$9
【柑桔檸檬水果冰茶】跟餐加配 + HK$10
🐥總分評價:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 環境:⭐⭐⭐⭐(4/5)
(👦) 👦之前係食過下午茶,今次光顧晚市會感覺價錢適中,跟下午茶價格都只係貴少少,可以接受範圍👍👍  最近天氣又凍番d 就揀左個壽喜燒一人鍋試試佢,整體味道唔錯😋😋 加配埋烏冬的話,👦都會夠飽!而涼拌麵屬於正常水準,未算太有驚喜,👦覺得下次可以再發掘下其他菜式。
不過今次飲品就未有上次咁好味,👦發覺唔同分店餐牌都有d唔同,例如上次推薦的芋香雪香係青衣分店就搵唔到了😆😆 但飲品同樣大杯裝就真係好大杯😂😂 其實都係好抵飲👍👍
👦總分評價:⭐⭐⭐(3/5)
--- 食物:⭐⭐⭐(3/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 服務:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 環境:⭐⭐⭐(3/5)
____________
$80 (Dinner)