2019-02-15 59 views
星期日同朋友補祝生日,等埋佢地做運動,黎到黃大仙已經差不多九點了😴,唔想去新埔崗咁遠食日本野,朋友提議試試和氣食堂~之前我都試過係度食lunch既~😋我地一下三人等左大概15分鐘,好彩食左個生日蛋糕打左底先~😂我地原本叫左🥢松葉蟹柳蟹籽沙津,但餐廳搞錯左🤔,比左我地:🥢芒果三文魚蟹籽沙津好大一碟,三文魚都多既,夠醬!👍🏻 🥢白咖喱烏冬👑👑👑好得意!第一次食!睇落好似好膩好creamy好滑!食落完全唔似!係有一d薯蓉既味,好surprise!🥰埋單既時候問店員,佢地話仲落左牛肉整,不過我睇唔到🤪跟呢個烏冬有2舊炸雞,炸到超硬同超乾水😰😰,不過唔緊要啦,重點係個烏冬!😋❤️ 🥢自家制芝士厚燒玉子蛋味香!都幾大一舊!👍🏻 🥢鰻魚壽司: 正常普通👌🏻🥢咖喱鹽燒三文魚腩: 有點怪,但個魚好香魚油味!🤔 🥢三文魚芝士牛油果卷😩😩😩芝麻真係唔應該加咁多包住個卷!成舊野就係芝麻味,食唔到其他味道,搶哂😩而且好膩!唔會再叫!🤫🤭 🥢火焰三色丼幾好食同抵食!料很多和鮮!👍🏻👍🏻放左壺暖水係枱面比我地自己refill!梅酒$88兩杯👍🏻👍🏻我鐘意再甜啲的🤪
我地原本叫左
🥢松葉蟹柳蟹籽沙津,但餐廳搞錯左🤔,比左我地:
🥢芒果三文魚蟹籽沙津
好大一碟,三文魚都多既,夠醬!👍🏻

🥢白咖喱烏冬👑👑👑
埋單既時候問店員,佢地話仲落左牛肉整,不過我睇唔到🤪

🥢自家制芝士厚燒玉子
蛋味香!都幾大一舊!👍🏻

🥢鰻魚壽司: 正常普通👌🏻
🥢咖喱鹽燒三文魚腩: 有點怪,但個魚好香魚油味!🤔

🥢三文魚芝士牛油果卷😩😩😩
而且好膩!唔會再叫!🤫🤭

🥢火焰三色丼
幾好食同抵食!料很多和鮮!👍🏻👍🏻

放左壺暖水係枱面比我地自己refill!
梅酒$88兩杯👍🏻👍🏻我鐘意再甜啲的🤪

2019-02-09
$223 (Dinner)