2024-04-06 20 views
早幾日突然又好想食,但唔想走去元朗😂竟然就比我發現左佢屯市都有間分店!!仲要好方便,就係電梯口嗰邊~ GU對出,不過就細間D佢地依家仲轉左白桃系列,係我喜歡既野😽😽❤️明太子蟹肉飯卷呢個好有驚喜,滿滿明太子醬大滿足而且蟹肉好清甜,同明太子醬既比例配合得岩岩好,食哂都唔會膩~而且係嗰種食完之後會意猶未盡既感覺黎👍🏻❤️燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯巧巧食🤤夠哂邪惡~本身都好喜歡韓式既燴飯,佢呢個做得好出色,d飯係粒粒分明,每粒都入味~而個黑毛豬肥瘦相隔,厚度岩岩好,非常非常香😍唔少得既係蜜桃主題既甜品~ 😂飽死都要食!🍑白桃花園窩夫賣相勁勁靚,見到心情都好🥰除左好L好食之外,我都唔知點形容好😂😂😂個窩夫非常、非常鬆脆,就算咩配料都唔加,就咁生吞個窩夫都必定出色嗰種!!而且完全唔會小氣~~ 真係比好多蜜桃,太幸福了😋自己食哂成個咁滯,唔太膩!因為水果好多,而且窩夫夠脆🍑白桃冰雪乳酪唔會太甜唔會膩,佢有幾層,最頂係蜜桃之後係類似蜜桃果醬既東西,最底就係乳酪~ 層次豐富,滿滿蜜桃香👍🏻
仲要好方便,就係電梯口嗰邊~ GU對出,不過就細間D

佢地依家仲轉左白桃系列,係我喜歡既野😽😽

❤️明太子蟹肉飯卷
呢個好有驚喜,滿滿明太子醬大滿足
而且係嗰種食完之後會意猶未盡既感覺黎👍🏻

❤️燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯
巧巧食🤤夠哂邪惡~
而個黑毛豬肥瘦相隔,厚度岩岩好,非常非常香😍

唔少得既係蜜桃主題既甜品~ 😂飽死都要食!

🍑白桃花園窩夫
賣相勁勁靚,見到心情都好🥰
除左好L好食之外,我都唔知點形容好😂😂😂
而且完全唔會小氣~~ 真係比好多蜜桃,太幸福了😋
自己食哂成個咁滯,唔太膩!因為水果好多,而且窩夫夠脆

🍑白桃冰雪乳酪
唔會太甜唔會膩,佢有幾層,最頂係蜜桃
2024-03-22
  • 春日白桃花園窩夫