2019-12-15 58 views
呢間台式飲品店已經喺我嘅saved list一陣子啦,我個frd住喺附近有得成日飲勁正勁jealous😟今日終於試咗兩款飲品,分別係黑糖珍珠烏龍奶茶同白桃烏龍🥳 平時啲飲品店剩係得黑糖鮮奶或者珍珠奶茶咁樣,呢到就有黑糖珍珠奶茶,滿足晒你兩個願望🤩 黑糖都幾香,珍珠軟得黎有咬口,不過有啲甜😋 奶茶好飲呀,係重奶味個種,襯返啲珍珠😌 另一款: 白桃烏龍係我嘅新寵🍑🍵 第一啖已經飲到個茶底有幾濃,係飲到有回甘嘅感覺🤭 一開始可能未必接受到,但係飲飲下食到啲白桃粒,散發住一陣陣嘅清香,就越飲越好味😍如果你中意飲有茶味嘅水果茶,唔係果汁個啲,你一定會中意呢杯野飲😉▫️黑糖珍珠烏龍奶茶 $26▪️白桃烏龍 $26

▫️黑糖珍珠烏龍奶茶 $26
▪️白桃烏龍 $26