2023-02-05
伏伏伏伏!!!!店舖樓面大但只設企位, 食物烹調方法令人失望,標榜串燒做法但全部都係 白烚之後系燒烤爐上加熱🙄😑伏曬! 一開舖頭就幫襯..畀錢要我哋等15分鐘, 我哋行足20分鐘先返去.. 諗住自己係第一二個客應該唔會等太耐, 點知20分鐘返到去發現自己d食物喺燒烤爐上面剛剛解凍咁既樣,都唔緊要。 同埋奇怪間舖主打同標榜燒烤, 我哋兩人叫一個海鮮餐已經鋪滿佢一個燒烤爐, 但佢成間舖頭就只有整整一個燒烤爐我地系叫個個海鮮餐... 店鋪夠曬體貼,可能擔心煮唔熟食, 全部海鮮白烚到over 曬, 鮑魚蟶子扇貝全部都夠曬依韌😅overcook 之後個燒豆卜仲離譜, 咬落去非常脆,原來佢係油炸豆卜, 即刻吐返出嚟冇食過... 成口油狀況非常恐怖... 識得用水白烚點解唔用氣炸鍋去氣炸豆卜呢? 今次油炸係咩玩法其他蔬菜我唔再多講.. 都係白烚加d孜然粉上去😮💨。店舖話用餐後需自行清理... 由於店舖樓面都算寬敞,但穩唔到垃圾桶咪問佢垃圾桶喺邊, 原來自行清理嘅意思係, 需將食物垃圾帶離距地舖頭.. 要掉出商場個個垃圾桶🙄總之對呢間嘢非常失望,而且又唔好食, 好似食緊麻辣燙咁
其他蔬菜我唔再多講.. 都係白烚加d孜然粉上去😮💨。
總之對呢間嘢非常失望,而且又唔好食, 好似食緊麻辣燙咁