⭐️近年香港的Cafe愈開愈多,白羊咖啡係屯門區已經算係老字號,店面雖小,五藏俱全👧🏻Flat White ☕️同Ice Latte☕️都係經常行過就會買-☕️Flat White濃縮咖啡的比例較高,咖啡味道更濃郁,又有牛奶的細膩☕️而Latte 則奶味較重,咖啡因會比較少。-係屯門區,好飲嘅咖啡並唔多,有時中午好想醒神一下,無論位置唔就腳都特登要行過去買番杯咖啡,除咗飲咖啡,仲有一種人情味💕-有位女職員服務非常周到,有時外賣咖啡,怕人多到店外等候,咖啡一旦完成,會用開心既小人揮動示意💕 真摯嘅笑容,咁好嘅員工邊度搵?真摯既心 打動了我這位小顧客🌈👧🏻📍屯門置樂青河坊華樂大廈地舖104號
Ice  latte

☕️而Latte 則奶味較重,咖啡因會比較少。
Bagel

👧🏻