2025-02-17 0 views
Pause it越嚟越多分店一直都想試,但係都未食過,由於工作跳舞都係荔枝角,咁啱荔枝角有新開咗分店,所以今日就嚟知啦~果然不出我所料真係好好食~叫咗兩個tea set,一個係忌廉菠菜蟹肉扁意粉,另一個係意式煎巴馬火腿朱鞍配烤蘑菇咖啡忌廉汁,另外再加多個芝士黑松露薯條頭盤選擇了一個湯及一個沙律,薄荷朱古力咖啡及洋甘菊花茶,估唔到真係咁好食我極度推介個黑松露薯條!真係好大份,芝士醬同黑松露加埋非常好食,另外個蟹意粉都好正!!薄荷朱古力咖啡超好飲,而且個拉花仲好精緻好靚成間餐廳都係純白色,有種好舒服同簡樸嘅感覺,如果喺附近返工呢度食lunch都有放鬆嘅feel~一個午餐嘅價錢大概128~另外就加58多個薯條值得推介~
頭盤選擇了一個湯及一個沙律,薄荷朱古力咖啡及洋甘菊花茶
,估唔到真係咁好食
值得推介~