2016-03-29 2046 views
呢間係我上網睇人介紹 168海鮮餐 佢唔係任食 不過都好多料咁 都好遠下呢個位 搵左一段時間 好小行開呢頭 前一日book左台 一黎到老闆好好人 即刻叫人上菜 佢都估到我係要食海鮮餐🙈 有勁多海鮮 有飽魚 扇具 蝦滑 魚 雞 蝦 生蠔 蜆 牛肉 仲有其他唔記得😂😂 佢d海鮮好新鮮 佢係自己係出面有養住 所以比一般酒家新鮮 佢既環境係大排檔 所以坐就一般 佢既粥係白粥 冇味既 佢係直接用粥去烚熟d野 因為係粥所以好快滾 食落去就冇咩味 似白灼 不過勝在新鮮 由於佢都太多餸 真係食唔晒 好飽 最慘佢既重點係個粥 打完邊爐已經食唔落 食左小小 係好甜好香 可以落小小鹽吊下味 老闆見我地食唔落 都幫我地打包 聽日做早餐😂