百年老店 COVA 貴婦級蛋糕🍰品質保證之選🤩COVA呢間餐廳係1817年已經係意大利🇮🇹開設。直到宜家已經屹立左過百年👍🏻 亦係香港開設分店並分別攞過兩年OpenRice最優秀意大利餐廳大獎。🏆栗子🌰忌廉蛋糕🎂 (一磅裝) $400蛋糕包裝得好精美🎁 而有數支長型蠟燭🕯️附送。高貴得黎唔俗氣☺️蛋糕🎂忌廉非常香甜,而且十分軟滑。食落唔會過甜,但會散發出淡淡的忌廉香氣。😘忌廉食落感覺十分輕盈,連平時唔多食忌廉嘅我都忍唔住食晒佢🤤栗子🌰栗子蓉10分真材實料,唔會過甜而且又好香嘅栗子味亦都有少少嘅栗子顆粒。😌海棉蛋糕🧁食落有蛋香,而且比較濕潤唔會太乾。配上忌廉食嘅時候非常合拍。☺️開心果🤣開心果作為一個裝飾點綴,令到成個得啡色同白色嘅蛋糕加上一啲綠色,配落去好養眼。😉總括而言呢個蛋糕雖然定價有啲貴,但係真係真材實料而且食物質素高,食落真係好好味。😋另外佢更加出名嘅係芒果🥭蛋糕,有機會都要試吓呀!🤩#chesnut #chesnutscake #cova #covacake #covacafe #covahk #hkcova #栗子 #栗子蛋糕 #又一城 #又一城cova #香港蛋糕 #蛋糕好吃
百年老店 COVA 貴婦級蛋糕🍰
品質保證之選🤩

栗子🌰忌廉蛋糕🎂 (一磅裝) $400

蛋糕🎂忌廉

栗子🌰

海棉蛋糕🧁

開心果🤣

#chesnut #chesnutscake #cova #covacake #covacafe #covahk #hkcova #栗子 #栗子蛋糕 #又一城 #又一城cova #香港蛋糕 #蛋糕好吃 #hkfoodieclub
栗子蛋糕
2020-08-20
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Other)
Celebration
Birthday