2021-12-11
大苑子 (尖沙咀).係k11多左間台灣飲品比大家選擇🥰🥰 好正呀買完可以係隔離好似cafe咁坐下,飲住野食雪糕傾下計,啱曬行街行至攰/唔飲咖啡嘅你地!!!.▪️繽紛水果茶▪️.以台灣鮮果第一品牌,水果茶係必試項目(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 水果茶好大杯,有橙,百香果,青檸,蘋果,超fresh,男朋友飲七分甜覺得啱啱好.▪️台灣百香芒果新地 ▪️.呢個我好推薦大家!!! 本身個新地濃郁牛奶香,夠軟滑。雪糕面淋有百香果醬,酸甜仲有百香果粒可以咬,脆卜卜又爆酸。食到中後段,底部好多芒果粒,好甜(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵).▪️ 黄金珍珠觀音拿鐵▪️.男朋友試水果茶,我就緊係飲另外嘅,就係珍奶🧋(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 黃金珍珠透明,茶底好香!.📌 大苑子 (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B1樓B101A號舖環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▪️繽紛水果茶▪️
▪️台灣百香芒果新地 ▪️
食到中後段,底部好多芒果粒,好甜(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
▪️ 黄金珍珠觀音拿鐵▪️
📌 大苑子 (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B1樓B101A號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️