2024-05-23 1716 views
個海鮮套餐,有花蟹& 大頭蝦& 生蠔& 扇貝& 蟶子& 蝦碌& 蜆等等。啲海鮮真係超新鮮,睇都流口水。我哋先食咗花蟹。隻蟹好大隻,蟹蓋上面滿滿都係蟹膏。我哋用匙羹舀咗啲蟹膏落碟度,真係鮮甜到不得了!之後,我哋食咗啲蝦。啲蝦好大隻,蝦殼都好厚。我哋剝咗蝦殼,食咗啖蝦肉,真係彈牙爽口,鮮甜美味。啲蠔好大隻,肉質都好肥美。我哋喺蠔上面滴咗啲檸檬汁,食落更加鮮甜。啲豬紅& 田雞& 牛肉等等。用嚟蒸配合海鮮嘅味道,真係好夾。我哋另外叫咗份椒鹽瀨尿蝦。真係超巨型!成隻蝦大過我個手掌。我哋食咗啖蝦肉,真係肉質鮮甜,椒鹽味好惹味。

海鮮併盤
海鮮併盤
2024-05-03
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
  • 海鮮拼盤
  • 椒鹽瀨尿蝦