2006-02-21
昨晚同2個朋友一行3人到意粉屋dinner,order左一個蕃茄乾炒野菌天使麵--麵質okay彈牙,但整碟麵好乾,一滴汁都無,食多些少一定要飲啖水至吞得落,味道偏淡.一個係夏威夷pizza,普普通通無咩好講,一個芝士煙肉焗薯角---煙肉切到好細粒,焗完之後好硬好似咬緊硬咭紙咁,薯角okay咁啦,但的野食出得好慢好慢,送到比我地時只係暖唔係熱,所有芝士都開始變硬令到水準下降....最後叫左個apple pie,呢個足足等左超過15分鐘有多,個經理走尼同我地講因為佢地做法改左,以前係一早做定一大個pie,有人order時就'叮'熱佢,個經理話覺得咁唔好食喎,所以改左用焗熱佢,會好味的喎.fine,你咁講咪即管睇下好唔好食,終於等到個pie,見個樣都知唔得架喇,食一啖....好大陣油味,仲要等咁耐,所以呢樣要比個bad佢.整體尼講係唔得,service尚可.