2018-03-24 517 views
依家間間店舖都會力求創新, 需要附合市場滿足人羣!!以前舊式嘅超羣餅店轉變成依家嘅現代版超羣餅店, 連個店舖名都改埋"Uncle Fong", 最初真係吾知道呢間店原來係超羣餅店!!望下望下先見到店舖內有"Maria's 超羣" 嘅大名寫住!!超羣主打嘅係即叫即整雞蛋仔, 我之前食過又真係幾新鮮, 熱辣同香脆!!今次我買左皇室鬆餅(士多啤梨味), 口味有成五, 六款選擇!!食落口有D士多啤梨香味, 鬆餅外型不算吸引, 不過就大大個, 超飽肚, 出面都焗得香脆, 內裏軟綿綿的, 都算好食!!但入面無士多啤梨肉, 有D失望餅店面貌~店舖小小, 所以可選擇嘅款式不多店鋪名就寫住"Uncle Fong", '原來係超羣餅店
即叫即整雞蛋仔, 我之前食過又真係幾新鮮, 熱辣同香脆!!

但入面無士多啤梨肉, 有D失望

餅店面貌~店舖小小, 所以可選擇嘅款式不多

店鋪名就寫住"Uncle Fong", '原來係超羣餅店