2024-03-02
未試過喺古代皇宮打邊爐咁過癮😂聽講仲可以租借古代服飾cosplay宮女,玩味十足。期間限定:鴛鴦滷水濃湯鍋味道醇厚,回味甘甜。黑滷水味道濃郁加入花椒、八角、桂皮、小茴香、南薑、沙薑、香茅等20多種香料。白滷水就以鹽調味,吃起來較清新。鴛鴦形式,一濃一淡,可以時刻按照心情自由配搭。艾莎公主牛肉寶盒一打開寶盒,仙氣飄出。充滿各式各樣嘅牛肉,頂級安格斯牛肉和手切本地牛肉牛味香濃,牛肉粒有咬口,最喜歡牛黃喉的爽口~還有牛展、牛舌花。一個寶盒試盡多款高質牛肉,絕對值得一試。伊比利亞橡果豬平時甚少叫豬肉,因為驚會好鞋😉呢款比到驚喜我,肥瘦均勻,少少油花,又嫩又好吃。香香宮煮響鈴拼盤輕輕浸一浸,吸盡湯底嘅精華,又保持鬆脆。手打蟹子鮮蝦丸鮮蝦丸真材實料,最開心係食到蝦粒,可能係手打的關係,比急涷蝦丸彈牙好多。蟹黃餃呢款餃子唔多餐廳有,一咬下去係爆汁蟹黃,蟹味滿溢,推介!最後點了一渣竹蔗茅根下火,估唔到會用古代嘅器皿盛住咁有趣!
期間限定:鴛鴦滷水濃湯鍋
艾莎公主牛肉寶盒
伊比利亞橡果豬
香香宮煮響鈴拼盤
輕輕浸一浸,吸盡湯底嘅精華,又保持鬆脆。
手打蟹子鮮蝦丸
蟹黃餃
呢款餃子唔多餐廳有,一咬下去係爆汁蟹黃,蟹味滿溢,推介!
最後點了一渣竹蔗茅根下火,估唔到會用古代嘅器皿盛住咁有趣!