2024-05-17 60 views
餐廳的美食、環境以及服務都構成了一個完美的用餐體驗,我們今次就嚟到大角咀的盈圖食點心,佢地三方面都做得非常出色,絕對係一間令人滿意嘅餐廳。👩‍🍳👍🏻💓食物💓 5/5♨️首先係佢地特色嘅盈圖蝦餃皇,皮薄餡足,每一啖都能夠感受到蝦仁的鮮味及粉皮的滑嫩,味道令人上癮再嚟就係豉汁蒸鳳爪,透明的豉汁滲透在每一只鳳爪上,每一咬都充滿了豉香。都幾唔錯同上佢地嘅鮮竹牛肉球,啖啖肉香,勁香勁好食。牛肉彈牙,香嫩多汁,鮮美可口。而佢地嘅古法馬拉糕就係視覺同味覺的完美結合。外內軟滑,每一啖咬落去都感覺得到香味在口中散開😍💗環境💗 5/5講咗咁多美食,又點可以唔提下環境呢?錯盈圖座位到環境都好舒適,都能夠提供給你好的環境。 💖服務💖 4/5仲有就係佢地的服務。每一個服務員都好有禮貌,又細心,會主動為你解答所有問題。💕