2023-05-31
呢間位於尖沙咀嘅餐廳都bookmark咗都一段時間,今次啲朋友叫我搵食咩,終於可以試下~餐廳分咗上下兩層都幾多位,餐牌嘅餸菜名名古靈精怪好鬼盞鬼~叫咗 #好邪惡嘅咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥 呢個好有驚喜!咸蛋味好重好香,估唔到放喺pizza都可以咁夾,啱晒我呢啲重口味人士🤣其實我覺得成晚最好食係 #有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 同埋佢係第一碟上嘅菜,一陣風就無晒🤣🤣 相都冇影🤣🤣#求其是但乜都炸啲啦 賣相好靚,一籃子炸物,有炸蝦薯條炸雞翼炸魚,一班人食啱晒!成晚美中不足係停咗酒精飲品🥲 不過試咗其他無酒精飲品, #熱情的沙漠 係 #passionfruit + #Hojicha ,呢兩個味道我本身都好鍾意,擺埋一齊估唔到咁夾,個茶味好出❤️ 另外仲叫咗 #你今日飲咗益力多柚子沙冰未呀 ,呢個都好飲,夏天飲消暑一流❤️總括嚟講真係幾好食,可以encore嘅餐廳❤️
餐廳分咗上下兩層都幾多位,餐牌嘅餸菜名名古靈精怪好鬼盞鬼~
總括嚟講真係幾好食,可以encore嘅餐廳❤️