2020-10-04
連鎖快餐店嘅漢堡包真係無得比🤭 最近食咗幾間 burger 唯有哩間無論味道 款式 價錢 都好吾錯 只係經常排長龍 每次都等45分鐘以上😭推薦哩幾款 😆芝士牛堡 🧀🐮 💰31就咁聽個名可能覺得冇咩特別 但係最基本既先試得出食物既質素🤫包底係走軟熟路線 易入口 感覺冇咁熱氣冇咁乾 哩個包好足料 牛漢堡扒好juicy 有牛味 配芝士同埋啲配菜 🥬🍅 已經覺得好豐富 😋好多人推薦其他牛堡 eg 黑松露,烤菇, 脆薯😆我都係偏好原味🤭蜜糖芥末菠蘿豬堡 🍍🐽💰31 牛堡食得多易濟 叫個菠蘿豬堡可以解膩😛 哩個食過兩次 都係覺得好好食 豬肉漢堡加菠蘿再配芥末味 整體味道好balance Burger 加💰13就包小食 一杯汽水或熱飲佢哋既薯條同炸燒賣都吾錯 薯條係粗薯條 吾係淨係食炸皮既奀薯條 燒賣有分魚肉同豬肉 魚肉好味🤤佢既份量都幾多 連平時大食既男仔都話好飽😂同人share 個餐 會冇咁易濟又可以試多款包😆下次試啲少人食啲既先 CP: 🍔🍔🍔🍔😋:🍔🍔🍔🍔🍔回購:🍔🍔🍔🍔
推薦哩幾款 😆
芝士牛堡 🧀🐮 💰31