Hiring
$16,000-$20,000
Monthly
$17,000-$23,000
Monthly
又嚟食Tamago-EN嘅下午茶餐🤪,因為服務唔錯,所以對依間餐廳印象幾好,一有機會就幫襯多幾次😁。試咗士多啤梨🍓梳乎厘班戟餐,同埋香烤大啡菇多士配慢煮蛋餐。🔸跟餐加$15蚊,有餐湯同埋沙律。餐湯可以揀麵豉湯或者甘筍湯。我揀咗甘筍湯。🏷甘筍湯甘筍湯用新鮮甘筍磨成蓉整成,唔肥膩,充滿濃郁甘筍味道,食過番尋味😋。真係好鬼正。🏷沙律🥗睇落好似唔大兜,但食落,覺得都幾多吓。新鮮沙律菜配上麻醬,麻醬份量充足,令沙律菜充滿麻香😚。🔸主食🏷士多啤梨🍓梳乎厘班戟($68)班戟好鬆軟,好正🤤。齋甘食會覺得味道嘛嘛;但係沟埋忌廉、糖漿、士多啤梨醬等食,一流🤤。班戟同啲調味醬味道好搭配。個人認為糖漿可以唔洗落太多,多得濟會太甜。沟幾多忌廉同埋士多啤梨醬都可以,沟幾多都係咁好食😋。碟上面仲用咗啲士多啤梨🍓做裝飾,士多啤梨🍓酸酸的,十分開胃。🏷香烤大啡菇多士配慢煮蛋($58)大啡菇肉質肥厚;含水量控制得好好,唔會太多水。置於大啡菇上面嘅蛋偏呈現液態。大啡菇下面係一塊香烤得變乾身嘅多士。側邊仲有好多沙律🥗,配沙律醬同埋酸酸嘅黑醋。🔹嘢飲🏷爆炸血橙梳打(跟餐+$20)純粹just for fun🤪。特別之處係加入咗

試咗士多啤梨🍓梳乎厘班戟餐,同埋香烤大啡菇多士配慢煮蛋餐。

🔸跟餐加$15蚊,有餐湯同埋沙律。
餐湯可以揀麵豉湯或者甘筍湯。我揀咗甘筍湯。

🏷甘筍湯
甘筍湯

🏷沙律🥗
沙律

🔸主食
🏷士多啤梨🍓梳乎厘班戟($68)
士多啤梨梳乎厘班戟

🏷香烤大啡菇多士配慢煮蛋($58)
香烤大啡菇多士配慢煮蛋

🔹嘢飲
🏷爆炸血橙梳打(跟餐+$20)
純粹just for fun🤪。特別之處係加入咗爆炸糖,聽到爆炸糖產生反應嘅聲音。飲落,主要就係甜橙🍊香味。另外有兩粒荔枝肉,每粒荔枝肉中間包裹咗兩粒珍珠。唔記得咗叫走冰or少冰🤦🏻‍♀️,結果太多冰🧊。
爆炸血橙梳打

🏷凍烏龍茶(跟餐免費)
烏龍茶色澤均勻,帶微甜。
凍烏龍茶

*下午茶