2015-09-26 656 views
現在這年代,賣相滿足到相機你便是成功的一步,其次當然係味道當天經過廣華街,便給雞蛋仔做主題嘅小店吸引呢間小店非常有創意及非常用心出品,我隨意點選了兩款MRS-$88 先到嘅係MRS.其實係好立克沙冰。賣相非常精緻可愛,用最簡單嘅材料唔會有錯(綿花糖,朱古力條,Macaron),沙冰總算打得均勻但可惜好立克味道好淡。畢竟係一杯$88嘅飲品,相對比較失望。Doggy-$68 我好喜歡呢款熱狗雞蛋仔-滿滿嘅芝士醬,肉碎,生菜同埋德國腸.雞蛋仔係帶有蒜味,又做到外脆內軟,每一口都點上邪惡嘅芝士醬,味道又香又濃,真係停唔到口! 呢份Doggy可+$32有一杯特飲。叫左杯阿華田奶昔, 存在問題都跟MRS一樣,比較淡其實單飲一杯奶類飲品都經易好飽肚,如會食特式雞蛋仔的話建議大家選擇其他飲品
現在這年代,賣相滿足到相機你便是成功的一步,其次當然係味道

當天經過廣華街,便給雞蛋仔做主題嘅小店吸引

呢間小店非常有創意及非常用心出品,我隨意點選了兩款
MRS
Doggy