2011-10-23
雖然幫襯左日之食好多次,十隻手指都唔夠數,不過今次第一次為佢寫食評,一上黎見到咁多喊臉,有點的感覺。都黎不及一一細看,立眼睇落好多負評係因為佢服務態度,同埋好多冇相的食評但我食左咁多次,冇受過不公平對待,更加冇話服務態度差成咁我差唔多次次都係2個人去食,佢對我地態度都好好好有禮貌,今日拖埋妹妹同埋友人去食,8點1x分去到,唔洗等位,企係3樓門口戈陣等人帶位,企係收銀戈個叔叔態度極之好,語氣真係好到不得了對於放題,一直有身邊人話要食刺食食到翻本先得奈何我係一個不沾刺身的人,日之食最特別之處係除左放題外,仲有火鍋或者鐵板燒任君選擇哇哇係豆乳同埋泡菜啊,一次過有晒岩我既2種口味,太好了!不過初頭問,侍應話冇泡菜架(因為張紙都冇呢個湯底選擇)後尾遞左張傳單比佢睇,佢就話幫我問下~唔夠5分鐘就返黎同我地講叫我地唔洗寫單~佢幫我地同廚房落為求試真的湯底,當然要飲下頭啖湯先啦。酸酸味味少少辣,同埋有少少乳香,好好味啊當下好想當湯飲....不過為左要留返黎烚野食,都係口下留情好的食火鍋之前食左好多野,壽司唔多講,普通既水準,燒肉都係不過不失,不過今次有的失手,件件都燒焦少許,刺身的三文魚友人話普普通通
不過今次第一次為佢寫食評,一上黎見到咁多喊臉,有點的感覺。
但我食左咁多次,冇受過不公平對待,更加冇話服務態度差成咁
我差唔多次次都係2個人去食,佢對我地態度都好好好有禮貌,
今日拖埋妹妹同埋友人去食,8點1x分去到,唔洗等位,
日之食最特別之處係除左放題外,仲有火鍋或者鐵板燒任君選擇
不過初頭問,侍應話冇泡菜架(因為張紙都冇呢個湯底選擇)
後尾遞左張傳單比佢睇,佢就話幫我問下~
唔夠5分鐘就返黎同我地講叫我地唔洗寫單~佢幫我地同廚房落
不過今日發現到多左的新野食!
滲晒落茄子入面,成口油,但真係好好味。
其實,如果覺得2小時的放題時間唔夠,何不考慮下比多少少錢不限時任食呢,
咁樣就唔會造成催尾單或者趕埋單的情況出現啦雖然唔知的負評孰真孰假,
但係今日的不限時任食,由8點多坐到11點,
同友人相處耐左,多得日之食延長左我地既相聚一刻!
不過甜品要係埋單戈陣問定侍應,如果唔係可能侍應唔會主動提供。
笑臉係比服務同埋湯底的