「相馬日式火鍋」以簡約典雅風格為主,而且食物都係偏日式風格既,正好於荔枝角一帶揾到自己嘅一片天。🍲【【日式海鮮火鍋樂】】🥩🦐首先點名第一款菜色,就係芝士龍蝦湯茶碗蒸。芝士香濃,與龍蝦嘅鮮味混合在一齊,口感豐富無比。再來,惹味龍蝦雞煲同極尚龍蝦蒸海鮮仲真係叫人食指大動,尤其當初味龍蝦輕咬間,那種鮮美立即佔滿口腔。🥩然後我哋選咗一款中華辣湯做火鍋嘅湯底,呢個湯底醒胃又開胃,非常搭配其他主餐。當然唔少得嘅就係火鍋料,選了美國特選牛肩胛、進口牛肉同豚肉,呢啲肉質好,口感肥而唔膩,非常適合作為火鍋料。無論係朋友聚會定者自己食,「相馬日式火鍋」都係一個好選擇。優雅的環境再加上美味的食物,無論係日式火鍋控定者食飯愛好者,都不容錯過🥳食完呢一頓,真系會話叉足電啊!🎉💖期待大家下次再嚟試試其他Set,希望你都同我一樣,愛上呢度嘅食物同環境!😄👏💕
🍲【【日式海鮮火鍋樂】】🥩🦐