2023-02-17
天氣又凍啦,放工番屋企都唔想煮飯,咁岩附近開佐呢間相馬,即刻黎試下晚市既火鍋放題。湯底我哋揀咗中華辣湯,鍾意食辣嘅我哋對呢個湯好滿意,因為見到真係有好多辣椒喺湯入邊,成個湯都好香,係好濃既辣味,而且越滾越辣,好好味(#^.^#)另外任食嘅肉類我哋真係試勻晒,特選美國牛肩胛啲肉好實好有口感;優質豚肉嘅肉質亦都好好,好軟腍又好食;優質雞髀肉都係好大舊,啲肉都好腍,全部都好新鮮(=^x^=)仲有唔同款式嘅任食海鮮,我哋重點食呢度嘅帶子,海蝦同生蠔,帶子又大粒又腍,海蝦好爽口好彈牙,生蠔都好肥美,好正(。・ω・。)不得不提仲有呢度都係任食嘅日式炸物,佢哋嘅炸丸好出色,好香口,燒番薯又夠晒甜,仲有啲炸春卷炸蝦,全部都好好食,係好新鮮,上枱果陣勁熱,好開心,食到超爽呀(´▽`)仲有呢度任飲既飲品都好多選擇好正囉!
湯底我哋揀咗中華辣湯,鍾意食辣嘅我哋對呢個湯好滿意,因為見到真係有好多辣椒喺湯入邊,成個湯都好香,係好濃既辣味,而且越滾越辣,好好味(#^.^#) 另外任食嘅肉類我哋真係試勻晒,特選美國牛肩胛啲肉好實好有口感;優質豚肉嘅肉質亦都好好,好軟腍又好食;優質雞髀肉都係好大舊,啲肉都好腍,全部都好新鮮(=^x^=)
仲有呢度任飲既飲品都好多選擇好正囉!