2024-05-30 607 views
喺呢間烏冬店食左一個牛肉烏冬, 真係又貴又難食, 真系令人失望。首先, 呢個牛肉烏冬的價錢真係好貴, 一個就要$100幾蚊。對比其他同類型嘅烏冬店,呢個價錢絕對算係天價。我可以去其他間烏冬店,同樣味道嘅烏冬, 只需要$50嗰樣就得。所以話,嗰個$100幾蚊嘅價錢太離譜,係非常高企。而且講到佢嘅口味,麵條好硬好唔柔軟, 咬落去有種木頭般嘅感覺, 完全唔似一個好嘅烏冬。同時,佢間店嘅牛肉質地都唔太好,又乾又冇咩分量,同個價錢根本唔成正比。 除咗烏冬本身的問題之外,呢間店嘅服務態度同環境都唔太好。職員好似唔太熱情,態度冷淡, 根本就唔似一間好嘅食店應有嘅服務態度。總括嚟講,我喺呢間烏冬店嘅整體用餐經歷真係好差勁。價錢高同時質素粗劣,連基本嘅烏冬特點都缺乏,加上差劣嘅環境同服務,令我完全唔想再嚟呢度食飯。我肯定唔會再嚟呢間烏冬店光顧,亦都會同身邊嘅朋友大力推介,叫佢哋唔好嚟呢度食飯。