2004-11-09 37 views
壽星女想去Isola,總然見唔到有幾好o既評語,都要o黎搏一搏.環境-係幾舒服. 我o地坐open area,十一月o既天氣係好舒服,不過始終係海邊,真係吹到癲o左咁.食物-坦白講,質素唔見得特別好.貴過soho餐廳三成左右,但就只有果邊o既水準七成. 所以都係貪gimmicks, o黎一次就夠.八個人,order左八碟食物.Trifola Pizza真係幾好.佢就係有d黑松露果d既pizza.自己鍾意食薄底,所以覺得好味.另外一個唔記得咩名o既pizza,有salami,幾咸. caramari即係炸魷魚圈.一般啦.Risotta真係用意大利飯,係紅汁底,可以.Ravioli唔見突出.有個specialites既類似海鮮spagetti.好唔得.d意粉質地好似快餐店果d o既硬版.我煮一定好食過佢!Lamb Chop 同Veal 肉質做得幾好.算law番d分啦.係戶外用饍,最大問題係d食物好快吹到凍晒. 大打折扣.服務就一般啦.都係預o左佢o地對d鬼佬客好d咁law!
係戶外用饍,最大問題係d食物好快吹到凍晒. 大打折扣.
服務就一般啦.都係預o左佢o地對d鬼佬客好d咁law!