2010-02-06 19 views
因為妹妹生日,所以見到呢間咁多人讚, 於是同埋細妹,mami三人琴日下午12:00去試...但係....我張枱只擺左二個人位,雖然一開始已經有人問我有幾多個人,,到最後我要同第三個waitress講先比個位我.我地叫左蝦餃,燒賣,煎釀三寶,牛腸,奶黃飽,馬拉糕,鮮竹卷,一口餃子,佢地d賣相好似好靚, 但好細碟, 牛腸同一口餃子黎到都唔熱, ,奶黃飽過甜,都冇漏沙,,,個鮮竹卷..,,好搵笨..真係見到你會笑,,.(我影左d相係電話度,不過我唔識擺係到,我會遲d搵人幫我將d相post返係度,不過我可能掛住笑,唔記得影呢碟鮮竹卷添)!!!!! = 賣單$208 唯一我地三個覺得好食就只有馬拉糕(only),同埋係坐得舒服,裝修靚!其實我去開德福嘅酒樓,覺得去開的美心,喜迎春,甚至稻香都好食過佢,所以不會再到這間了!

2010-02-04
Celebration