2009-07-16 25 views
已經成十世都無幫襯過,以為開到咁多分店有改善架啦!但點知....唉!第一次係n年前幫襯銅鑼灣分店,啲雲吞又奀麵又少,我唔大食都覺得唔夠,一個正常人唔食兩碗邊得飽。況且啲雲吞又唔係大件夾抵食又唔係餡料特別鮮美,講又講到咁出名,我個陣時話過唔幫襯佢架喇!點知今次係德福,同個friend想tea下,見佢門口話下午茶雲吞麵加茶$24,見到佢杯奶茶相,就吸咗入去啦!杯奶茶ok啦,但啲麵成陣鹼水味,同我係灣仔食$10一碗啲雲吞麵一樣味架,好嘔心呀!話晒雲吞麵係香港美食,好心做好啲啦!德福最衰無乜呢類嘢食,搞到啲客無得揀。重有啲阿姐好串,黑口黑面有枱都叫人搭枱,唉!

重有啲阿姐好串,黑口黑面有枱都叫人搭枱,唉!
2009-07-14
$24 (Tea)