唔知大家平時會唔會同朋友兩個人叫一個餐share來食?哩間無論係為左慳錢減肥大食定細食都建議要2個人叫1個餐🤫因為真係大份到好誇張,同朋友4個人share兩個餐都係勉強食得曬😅〰️👉🏻午市自選套餐B - 排骨擔擔麵+小籠包 (2隻) $70🍜👉🏻午市自選套餐B - 菜肉餛飩麵+小籠包 (2隻) $54🥟👉🏻高力豆沙 +$16/2件🥧覺得最好食嘅係個排骨擔擔麵,排骨好香脆又唔會好厚粉👌🏻而且擔擔麵個湯底好濃郁😋可惜個菜肉餛飩麵完全相反,一啲味都無🥴高力豆沙個餡實在太甜,唔係幾岩小編口味🤷🏿‍♀️小籠包味道正常發揮,不過漏單等左勁耐就走先上🤒〰️總結係4個人share2個餐嘅話,每人先$40幾,cp值好高~
〰️

👉🏻高力豆沙 +$16/2件🥧