之前經過APM時突然好掛住呢間既閃電泡芙,決定買幾件同屋企人分享。買了雲呢拿味,經典既焦糖味,朱古力同紅桑莓。每件切成幾份,咁就可以每人都試到各款味道。雲唸拿:好香,同好天然既雲呢拿味,絕對不是雲呢拿油做出來的味道。因為入面有很多黑色點點,絕對是用了很多雲呢拿籽。正。焦糖:難怪是人氣no.1.好香甜得來又不會甜到嗆喉。好鍾意。朱古力:朱古力永遠是吃不厭,特別是用了靚材料做出來的,更加令人回味。呢款朱古力味簡直令人回味無窮。紅桑莓:我最愛食酸甜既食物,尤其是食了三款甜味道的泡芙,是時候食下酸甜味道,中和一下。好香既紅桑莓呼,好天然,唔錯。

每件切成幾份,咁就可以每人都試到各款味道。

TakeAway