2010-06-02
過左成個禮拜先得閒上來讚~~haha~ 不過真係好好味~~見呢間野得咁少讚, 要上來支持下先得~~~連老公大人都話好得~兩個人主要想食海鮮,叫左:燒大元貝--- 兩公婆都一致認為好好味~ 連汁都飲埋~!招牌廣島蠔湯--- 隻蠔好鮮, 不過湯就有太多胡椒味, 但老公又好鐘意~燒大頭蝦---本來想食10吋虎蝦~ 不過因為休魚期, 姐姐話冇貨~ 要左大頭蝦~ 不過都好正好鮮甜蒜泥燒蠔6隻--- 好味~! 羊仔架----- 呢個唔得~~ 太熟~雞皮---- 好食!!! 再燒多一陣可能更好~ 燒白膳----超正!!! d 肉好肥美!!!燒大蘑菇---- 正~~ 好香~~如果可以淡dd 重好~~~燒牛仔肉--- 都幾好~ 可以叫~燒黃花雀----因為好耐冇食而叫, 不過唔識食~ 老公大人講完黃花雀的故事之後更加對食呢隻野有點內疚..........最可惜因為我地好夜去到, 燒鮑魚仔已經賣哂~ 下次一定早d 去食~順帶一提, 個waitress 姐姐好nice 又有禮貌又好cute ~~~ 可以比個最佳員工獎佢~~! (老公超鐘意佢~!) 個老闆都好好人~ 我地走既時候重比左張咭片我地tim~最唔得
兩個人主要想食海鮮,叫左:
燒大元貝--- 兩公婆都一致認為好好味~ 連汁都飲埋~!
蒜泥燒蠔6隻--- 好味~!
羊仔架----- 呢個唔得~~ 太熟~
雞皮---- 好食!!! 再燒多一陣可能更好~
燒白膳----超正!!! d 肉好肥美!!!
燒牛仔肉--- 都幾好~ 可以叫~
最唔得係間野太細~ 多人去就未必坐到.....